Wenkbrauwen

Henna Brows

Henna brows is een nieuwe, razend populaire, manier van wenkbrauw verven. De Henna is een alternatief voor het verven van de wenkbrauwen zonder ammoniak of waterstofperoxide. Standaard wenkbrauwverf kleurt alleen de haren maar Henna neemt zowel de haren als huid mee. De Henna zorgt voor een extra strak resultaat, waardoor je wenkbrauwen optisch voller lijken. Dit is een goede optie voor vrouwen die hun wenkbrauwen altijd tekenen. Wij bieden ook een extra luxe henna behandeling aan. Het verschil hierbij is dat we voor het verven nog de dode huidcellen weg scrubben zodat de henna langer kan blijven zitten. Ook brengen we na de behandeling nog een serum aan en een highlighter voor een extra strak resultaat.

Hoelang blijft de henna zitten?

De henna blijft 7 tot 15 dagen op de huid zitten en 6 tot 8 weken op de haren.

Waarom blijft het niet langer op de huid zitten?

De henna wordt op de oppervlakte van de huid gezet en niet in de huid. Doordat onze huid zich continu vernieuwd, vervaagd de henna na maximaal 15 dagen van de huid.

Wat is het verschil tussen henna en henna deluxe?

Het verschil is dat we bij de henna deluxe voor het verven nog de dode huidcellen weg scrubben zodat de henna langer kan blijven zitten. Ook brengen we na de behandeling nog een serum aan en een highlighter voor een extra strak resultaat.

Welke kleuren zijn er?

Vaak overleggen we goed over de kleur. Er zijn meerdere kleuren zoals: blond, licht bruin, midden bruin, donker bruin, zwart en kastanje bruin. Er is ook een optie om ze te mengen voor de perfecte kleur voor jou!

€ 25,00

Wil jij ook altijd strakke en volle wenkbrauwen?

Powder brows

Powder brows is de nieuwste en meest verfijnde techniek op het gebied van semi- permanente make-up voor de wenkbrauwen. Door middel van een machine en een fijn naaldje die met snelheid op en neer gaat in de eerste en tweede huidlaag, wordt er een mooi natuurlijk poedereffect resultaat behaald. De Powder brows techniek is speciale manier van semi- permanente make-up die een mooie volle wenkbrauw kan creëren. Het fijne naaldje laat kleine stipjes achter op de huid wat een natuurlijk poedereffect geeft maar toch de wenkbrauw mooi inkleurt.

Wil je graag een iets meer permanente oplossing voor jouw wenkbrauwen? Heb je altijd al gedroomd van volle, ingekleurde wenkbrauwen voor een langere tijd? Dan is de Powder brows behandeling perfect voor jou. Powder brows is een nieuwe techniek waarbij we door middel van het poedereffect de wenkbrauwen een mooie vorm kunnen geven en voller kunnen laten lijken. Het is een semi-permanente behandeling, wat betekent dat na ongeveer 1,5 tot 2 jaar het resultaat vervaagd zal zijn. Het is aan te raden dan een touch-up behandeling in te plannen. Dit laat toe dat de vorm en kleur jaarlijks aangepast kunnen worden, meegaand met de laatste wenkbrauw trends.

Werkwijze

Voordat de behandeling begint worden jouw wensen uitgebreid besproken en zal ik de hele procedure van de behandeling uitleggen. Ook zal het toestemmingsformulier met je doorgenomen worden. Daarna ga ik over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdende met jouw wensen en de vorm van jouw gezicht. Pas nadat je tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen zal zij starten met de Powderbrows behandeling. Tijdens de behandeling staan hygiëne en veiligheid op de eerste plaats, daarom volgend wij volledig de GGD richtlijnen.

De behandeling duurt 2,5 tot 3 uur en is vrijwel pijnloos. Binnen 6 weken dien je terug te komen voor de na behandeling (inbegrepen in de prijs).

Is powder brows voor iedereen geschikt?

Nee helaas niet. Er zijn ziekten of aandoeningen waarbij het een minder goed idee is. Dit geldt o.a. voor: hemofilie, diabetes, chronische huidziekten zoals: eczeem, psoriasis, pathologische wondgenezing, contactallergie, immuunziekten, hart –en vaatziekten. Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals anti-stollingsmiddelen of bloedverdunners, kan er geen behandeling plaatsvinden. Bij twijfel, neem dan vooraf contact op met ons dan sturen wij een lijst met contra indicaties. Of eventueel met je huisarts.

Is de behandeling pijnloos?

Iedereen ervaart dit anders. Het kan gevoelig zijn, maar is niet erg pijnlijk.

Hoelang blijft het zitten?

Ongeveer 1,5 tot 2 jaar na de tweede nabehandeling die bij de prijs inbegrepen zit.

Wat kost powder brows?

De behandeling kost €295,00 inclusief de nabehandeling na 6/8 weken.

Moet je na de behandeling ook rekening houden met iets?

Ja, er is een nazorg formulier die je mee krijgt. Zo mag je bijvoorbeeld niet in de zon na de behandeling.

€ 295,00

Brow lamination

De Brow Lift, het liften van de wenkbrauwharen, wordt ook wel Brow Lamination genoemd. De haartjes worden in een positie gebracht waardoor de wenkbrauw een stuk voller lijkt. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formule. Je hebt tot wel 6 weken plezier van het resultaat.

Is brow lamination voor iedereen geschikt?

Het wordt afgeraden bij zwangere vrouwen of bij gebruik van antibiotica.

€ 32,50