Aan de hand van uw huidtype adviseer ik u welke behandeling u het beste kunt gebruiken. U kunt zelf een keuze maken uit de basis of de deluxe behandeling.

KLASSIEKE MASSAGE

Hierbij wordt er een onderdeel gemasseerd U kunt kiezen uit: Rug-nek-schouder/benen/armen-buik. De klassieke massage is een ontspanningsmassage. U kunt in overleg aangeven hoeveel druk u het fijnst vindt. Tijdens de massage wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor er afvalstoffen worden afgevoerd. Het is dus belangrijk dat u water drinkt. Een of twee glazen water hoort dan ook bij de behandeling.

€ 20,00

Duur: 25 min

KLASSIEKE MASSAGE

Hierbij worden alle onderdelen (hierboven beschreven) gemasseerd. Als u liever een onderdeel extra gemasseerd wil hebben i.p.v. alle onderdelen, kan dat in overleg. Ook hierbij geldt dat water drinken verstandig is.

€ 45,00

Duur: 55 min

BINDWEEFSEL MASSAGE GELAAT

Hierbij wordt vooral op het gezicht gemasseerd op het bindweefsel. Dit is een goede behandeling voor meer volume/stevigheid in het gezicht.

€ 8,00

Duur: 15 min

BINDWEEFSEL MASSAGE GERICHT

Hierbij wordt vooral gericht gemasseerd op bijvoorbeeld littekens van striae of andere huidafwijkingen. Hierbij kunt u kiezen, in overleg of 30 minuten genoeg is of dat 45 beter is.

€ 20,00 – € 40,00

Duur: 30 – 45 min

STANDAARD BINDWEEFSEL MASSAGE 

Dit is de gehele cosmetische bindweefsel massage. Hierbij wordt uw rug/decolleté en gezicht gemasseerd. Ook geldt voor deze behandeling dat er veel in overleg gebeurd wordt.

€ 55,00

Duur: 75 min

PINCEMENT MASSAGE

De massage is gebaseerd op kort uitgevoerde knijptechniek. Met fijne, gedoseerde knijpbewegingen wordt het weefsel in een snel tempo met verschillende intensiteit en diepte geprikkeld en weer losgelaten. Ook hierbij werk je gericht. Vooral op de dieper gelegen rimpels.

€ 20,00 – € 30,00

Duur: 30 – 45 min

SHIATSU MASSAGE

Shiatsu is een massage of therapie, waarbij je de energiestromen in het lichaam in balans brengt. Het is dus niet alleen ontspannend, maar houdt ook je lichaam in evenwicht en huidconditie op peil. Shiatsu vindt zijn oorsprong in het Oosten, maar is gebaseerd op de Westerse kennis over anatomie en fysiologie. Tijdens de massage worden er drukpunten van de meridianen geprikkeld. Alle drukpunten in je lichaam staan met elkaar in verbinding. De massage zorgt ervoor dat uw lichaam weer in balans is.

€ 40,00

Duur: 60 min