Massages

Klik op de kopjes om de inhoud te zien van het pakket.

Klassieke massage (25 min): 20,-

Hierbij wordt er een onderdeel gemasseerd U kunt kiezen uit: Rug-nek-schouder/benen/armen-buik. De klassieke massage is een ontspanningsmassage. U kunt in overleg aangeven hoeveel druk u het fijnst vindt. Tijdens de massage wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor er afvalstoffen worden afgevoerd. Het is dus belangrijk dat u water drinkt. Een of twee glazen water hoort dan ook bij de behandeling.

Klassieke massage (55 min): 45,-

Hierbij worden alle onderdelen (hierboven beschreven) gemasseerd. Als u liever een onderdeel extra gemasseerd wil hebben i.p.v. alle onderdelen, kan dat in overleg. Ook hierbij geldt dat water drinken verstandig is.

Klassieke massage (55 min): 45,-

Hierbij worden alle onderdelen (hierboven beschreven) gemasseerd. Als u liever een onderdeel extra gemasseerd wil hebben i.p.v. alle onderdelen, kan dat in overleg. Ook hierbij geldt dat water drinken verstandig is.

Bindweefsel massage gelaat (15 min): 8,-

Hierbij wordt vooral op het gezicht gemasseerd op het bindweefsel. Dit is een goede behandeling voor meer volume/stevigheid in het gezicht.

Bindweefsel massage gericht (30/45min): 20,-/40,-

Hierbij wordt vooral gericht gemasseerd op bijvoorbeeld littekens van striae of andere huidafwijkingen. Hierbij kunt u kiezen, in overleg of 30 minuten genoeg is of dat 45 beter is.

Standaard bindweefsel massage (75 min) : 55,-

Dit is de gehele cosmetische bindweefsel massage. Hierbij wordt uw rug/decolleté en gezicht gemasseerd. Ook geldt voor deze behandeling dat er veel in overleg gebeurd wordt.

Pincement massage: (30/45 min): 20,-/30,-

De massage is gebaseerd op kort uitgevoerde knijptechniek. Met fijne, gedoseerde knijpbewegingen wordt het weefsel in een snel tempo met verschillende intensiteit en diepte geprikkeld en weer losgelaten. Ook hierbij werk je gericht. Vooral op de dieper gelegen rimpels.

Shiatsu massage (60min): 40,-

Shiatsu is een massage of therapie, waarbij je de energiestromen in het lichaam in balans brengt. Het is dus niet alleen ontspannend, maar houdt ook je lichaam in evenwicht en huidconditie op peil. Shiatsu vindt zijn oorsprong in het Oosten, maar is gebaseerd op de Westerse kennis over anatomie en fysiologie. Tijdens de massage worden er drukpunten van de meridianen geprikkeld. Alle drukpunten in je lichaam staan met elkaar in verbinding. De massage zorgt ervoor dat uw lichaam weer in balans is.

Adres

Brinkstraat 8
8431 LC Oosterwolde

Openingstijden

Maandag van 09:00 tot 12.00
Dinsdag van 09.00 tot 20.30
Woensdag van 09.00 tot 17.30
Donderdag van 09.00 tot 20.30
Vrijdag van 09.00 tot 17.30
Zaterdag van 09.00 tot 12.00