Wimperextensions

Klik op de kopjes om de inhoud te van de onderwerpen.

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn synthetische haartjes die op de eigen wimpers bevestigd worden. Dit kan in plukken of één voor één bevestigd worden. Your beauty specialist werkt met de één voor één methode. Dit is de natuurlijkste methode. Tijdens de behandeling wordt er een padje op de onderste wimpers gelegd, zodat de onderste wimpers van uw oog niet in contact komen met de lijm. Daarna moeten de ogen gesloten worden. Your beauty specialist werkt alleen met synthetische haren, omdat deze langer en beter blijven zitten op uw eigen wimpers. De dikte, lengte en krul kunt u zelf bepalen.

Hoelang duurt de behandeling?

De behandeling duurt anderhalf tot twee uur. Dat is per oog ongeveer drie kwartier tot een uur. De behandeling duurt zo lang, omdat er haartje voor haartje een extension op uw eigen wimper geplaatst wordt. De een heeft meer wimpers dan de ander, vandaar dat de duur van de behandeling kan variëren. De hoeveelheid van extensions die geplaatst worden kan dan ook variëren van 50 tot ruim 125.

Zijn de extensions schadelijk voor uw eigen wimpers?

Uw eigen wimpers hebben een levensduur van ongeveer vier weken. Nadat uw eigen wimper is uitgevallen komt er weer een nieuwe voor terug. Zodra de extension op uw eigen wimper zit, groeit de extension gewoon mee met uw eigen wimper. Zodra uw eigen wimper zijn beste tijd heeft gehad, valt de extension samen met uw eigen wimper eruit. Het is dus niet schadelijk voor uw eigen wimpers. Het is natuurlijk niet goed voor uw eigen wimpers om aan de extensions te plukken of om er verkeerd mee om te gaan. U krijgt na de behandeling een nazorg briefje mee, zodat u de extensions goed kunt verzorgen.

Hoelang blijven de extensions op uw wimpers zitten?

Uw wimpers hebben een levensduur van ongeveer vier weken. Het blijft dus ongeveer drie week echt mooi zitten, 5 week zit er ook nog wat op, maar is het al minder mooi. Bij wimperextensions komen dan ook de meeste klanten na drie week terug om op de nieuwe wimpers nieuwe extensions te zetten. De kosten om ‘’op te vullen’’ zijn:

Na 2 weken: 17,-
Na 3 weken: 22,-
Na 4 weken: 27,-
Na 5 weken: 32,-/of er moet een nieuwe setgeplaatst worden.

Hoe kunt u het beste de laatste extensions laten verwijderen als u niet meer wilt laten opvullen?

U kunt het beste de laatste extensions bij Your beauty specialist laten verwijderen. Dit om geen schade aan uw eigen wimpers te maken. Het kost 5,- om er alles zonder pijn/schade af te halen.

Adres

Brinkstraat 8
8431 LC Oosterwolde

Openingstijden

Maandag van 09:00 tot 12.00
Dinsdag van 09.00 tot 20.30
Woensdag van 09.00 tot 17.30
Donderdag van 09.00 tot 20.30
Vrijdag van 09.00 tot 17.30
Zaterdag van 09.00 tot 12.00