Russian volume

Bij de one by one wimperextensions wordt er één synthetisch haartje op uw eigen wimperhaar geplaatst. Bij de Russian volume worden er 2 tot 6 flinter dunne extensions op één wimperhaartje geplaatst. Dit zorgt voor een extra vol resultaat. Doordat de extensions zo dun zijn, is het niet te zwaar voor uw eigen wimpers en lijkt het ook niet snel erg nep. Hieronder een voorbeeld van hoe de extensions eruit zien.

Klik op de kopjes om de inhoud te zien van de onderwerpen.

Hoe lang duurt de behandeling

De behandeling duurt anderhalf tot twee uur. Dat is per oog ongeveer drie kwartier tot een uur. De behandeling duurt zo lang, omdat er haartje voor haartje een paar extensions op uw eigen wimper geplaatst worden. De een heeft meer wimpers dan de ander, vandaar dat de duur van de behandeling kan variëren. De hoeveelheid van extensions die geplaatst worden kan dan ook variëren van 150-250. Dit i.v.m. de Russian volume.

Zijn de extensions schadelijk voor uw eigen wimpers?

Uw eigen wimpers hebben een levensduur van ongeveer vier weken. Nadat uw eigen wimper is uitgevallen komt er weer een nieuwe voor terug. Zodra de extensions op uw eigen wimper zitten, groeien de extensions gewoon mee met uw eigen wimper. Zodra uw eigen wimper zijn beste tijd heeft gehad, vallen de extensions samen met uw eigen wimper eruit. Het is dus niet schadelijk voor uw eigen wimpers. Het is natuurlijk niet goed voor uw eigen wimpers om aan de extensions te plukken of om er verkeerd mee om te gaan. U krijgt na de behandeling een nazorg briefje mee, zodat u de extensions goed kunt verzorgen.

Hoelang blijven de extensions op uw wimpers zitten?

Uw wimpers hebben een levensduur van ongeveer vier weken. Het blijft dus ongeveer drie week echt mooi zitten, 5 week zit er ook nog wat op, maar is het al minder mooi. Bij wimperextensions komen dan ook de meeste klanten na drie week terug om op de nieuwe wimpers nieuwe extensions te zetten. De kosten om ‘’op te vullen’’ voor de Russian zijn:

Na 2 weken: 22,-
Na 3 weken: 27,-
Na 4 weken: 32,-
Na 5 weken: 37,-/of er moet een nieuwe set geplaatst worden.

Hoe kunt u het beste de laatste extensions laten verwijderen als u niet meer wilt laten opvullen?

U kunt het beste de laatste extensions bij Your beauty specialist laten verwijderen. Dit om geen schade aan uw eigen wimpers te maken. Het kost 5,- om er alles zonder pijn/schade af te halen.

Adres

Brinkstraat 8
8431 LC Oosterwolde

Openingstijden

Maandag van 09:00 tot 12.00
Dinsdag van 09.00 tot 20.30
Woensdag van 09.00 tot 17.30
Donderdag van 09.00 tot 20.30
Vrijdag van 09.00 tot 17.30
Zaterdag van 09.00 tot 12.00